Drumles

Drumles in Tilburg

Het lesprogramma zet ik samen met de leerling – naar zijn of haar wensen – in elkaar. Iedereen heeft namelijk eigen doelen zoals stijlverbreding, techniekverbetering of zoals de meesten die vanaf nul beginnen: gewoon de basis onder de knie krijgen en lekker drummen. Plezier en muzikaliteit staan binnen de lessen voorop. Ook is het mogelijk om aan huis of online les te krijgen.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Rockacademie met afstudeerrichting ‘Docentschap’ waarmee ik extra theorie- en praktijkervaring heb opgedaan. Naast mijn drumschool ben ik ook actief in drie bands en treed ik ongeveer 100 keer per jaar op. Deze (leer-)ervaringen geef ik graag door aan mijn leerlingen.

Voor meer informatie en/of een gratis proefles: bel me (06-14611753) of stuur een e-mail!

Jaarlijks organiseer ik ook een Voorspeelmiddag waarbij de meeste leerlingen een liedje met mijn band kunnen spelen op een podium. Om een indruk te krijgen:

Workshops

Naast drumles geef ik ook workshops zoals de workshop “Trommel op Rommel“. Dit doe ik het meest bij scholen, maar ook is het een leuk en leerzaam idee voor bedrijfsfeestjes, vriendenuitjes en kinderfeestjes. Voor een impressie: